Madalina Badea - Fundația Mihai Neșu

Anul acesta imi doresc sa imi donez ziua de nastere catre niste copii mai putin norocosi: copiii cu dizabilitati neuromotorii sprijiniti de fundatia lui Mihaita Nesu.

Ei pot primi o sansa pentru o viata normala in Complexului de recuperare pentru copii cu dizabiltăți neuromotorii Sfântul Nectarie.

In prezent fundatia lui Nesu ajuta prin terapie in medie 70 de copii in fiecare zi.

Cadoul pe care mi-l faceti va merge pentru construirea unui complex modern care va oferi mai multe tipuri de terapie: kinetoterapie, logopedie, terapie ocupatioanala, hidroterapie, hipoterapie, Therasuit.

Hai sa punem impreuna o caramida la constructia acestui centru!

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!