Madalina Badea - Fundația Mihai Neșu

Cel mai frumos cadou de ziua mea!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
700 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta imi doresc sa imi donez ziua de nastere catre niste copii mai putin norocosi: copiii cu dizabilitati neuromotorii sprijiniti de fundatia lui Mihaita Nesu.

Ei pot primi o sansa pentru o viata normala in Complexului de recuperare pentru copii cu dizabiltăți neuromotorii Sfântul Nectarie.

In prezent fundatia lui Nesu ajuta prin terapie in medie 70 de copii in fiecare zi. 

Cadoul pe care mi-l faceti va merge pentru construirea unui complex modern care va oferi mai multe tipuri de terapie: kinetoterapie, logopedie, terapie ocupatioanala, hidroterapie, hipoterapie, Therasuit.

Hai sa punem impreuna o caramida la constructia acestui centru!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Mihai Neșu

Fundația Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități șneuromotorii din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. 

Complexul de recuperare pentru tineri si copii cu dizabilitati neuromotorii Sfantul Nectarie

Video viitorul Complex de recuperare Sfantul Nectarie

Sunt mii de părinți în România care se întreabă ce se va întâmpla cu copiii lor cu dizabilități atunci când vor crește mari, când nu vor mai fi copii, când se vor transforma în tineri, când școala nu le va mai oferi un sistem de educație eficient și cu atât mai putin inclusiv, când ei totuși vor trai. Vor sta închiși o viață în spatele ferestrelor de bloc? Momentan asta este realitatea.

Copiii cu dizabilități nu au copilărie, însă noi îi putem ajuta să aibă viitor!

 

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!