Cel mai frumos cadou de ziua mea ❤️

 

Anca Bodea Fundația Mihai Neșu

21% Complete
1,050 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
11
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, "Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii Sfântul Nectarie" al Fundației Mihai Neșu. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități șneuromotorii din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. 

Video viitorul Complex de recuperare Sfantul Nectarie

Sunt mii de părinți în România care se întreabă ce se va întâmpla cu copiii lor cu dizabilități atunci când vor crește mari, când nu vor mai fi copii, când se vor transforma în tineri, când școala nu le va mai oferi un sistem de educație eficient și cu atât mai putin inclusiv, când ei totuși vor trai. Vor sta închiși o viață în spatele ferestrelor de bloc? Momentan asta este realitatea.

Copiii cu dizabilități nu au copilărie, însă noi îi putem ajuta să aibă viitor!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

La multi ani, Anca! Te imbratisez
21 Apr 2020

Anonymous

120 RON
21 Apr 2020
19 Apr 2020
Sanatate!
19 Apr 2020

Anonymous

75 RON
16 Apr 2020
La multi ani si sanatate!
12 Apr 2020
Cu tot dragul pt Ancuta!
10 Apr 2020
La mulți ani, Anca!
07 Apr 2020
La multi ani Anca, cu multa sanatate alături de cei dragi!
07 Apr 2020

Anonymous

30 RON
06 Apr 2020
06 Apr 2020