Emanuela Mariscas - Fundația Mihai Neșu

1,000 RON Target
3 Zile ramase

Daca vrei sa stii ce vreau de ziua mea, raspunsul ar fi: sa nu existe suferinta in lumea asta. Dar pentru ca exista hai sa facem ceva! Pe langa bucuria de a-mi oferi mie un cadou, ajutati un proiect asa de fain.

În loc să îmi faci un cadou,  poti să donezi banii către acestă cauză. Si deja de pe acum pot sa zic ca mi-ai facut ziua mai frumoasa!

Am pus un target dar se poate depasi...nu ma supar!

Împreună suntem mai buni!

Multumesc acelor persoane, care m-au inspirat!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Happy birthday Emma! 😘
22 Nov 2020
La multi ani Emaaaaaaaa !!!
21 Nov 2020