Emanuela Mariscas - Fundația Mihai Neșu

Cel mai frumos cadou de ziua mea

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
3 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Daca vrei sa stii ce vreau de ziua mea, raspunsul ar fi: sa nu existe suferinta in lumea asta. Dar pentru ca exista hai sa facem ceva! Pe langa bucuria de a-mi oferi mie un cadou, ajutati un proiect asa de fain. 

În loc să îmi faci un cadou,  poti să donezi banii către acestă cauză. Si deja de pe acum pot sa zic ca mi-ai facut ziua mai frumoasa!

Am pus un target dar se poate depasi...nu ma supar!

Împreună suntem mai buni!

Multumesc acelor persoane, care m-au inspirat!Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Mihai Neșu

Fundația Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități șneuromotorii din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. 

Complexul de recuperare pentru tineri si copii cu dizabilitati neuromotorii Sfantul Nectarie

Video viitorul Complex de recuperare Sfantul Nectarie

Sunt mii de părinți în România care se întreabă ce se va întâmpla cu copiii lor cu dizabilități atunci când vor crește mari, când nu vor mai fi copii, când se vor transforma în tineri, când școala nu le va mai oferi un sistem de educație eficient și cu atât mai putin inclusiv, când ei totuși vor trai. Vor sta închiși o viață în spatele ferestrelor de bloc? Momentan asta este realitatea.

Copiii cu dizabilități nu au copilărie, însă noi îi putem ajuta să aibă viitor!

 

2 Donatii

Happy birthday Emma! 😘
22 Nov 2020
La multi ani Emaaaaaaaa !!!
21 Nov 2020