Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Andreea-Zenovia Popescu Fundația Mihai Neșu

100% Complete
610 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
14
Donații

Dragii mei,

Numărătoarea inversă până la împlinirea vârstei de 30 de ani a început. Printre firele albe care au ieșit degrabă și activitățile de zi cu zi, anul acesta am hotărât să îmi donez ziua de naștere unei cauze, și anume Mihai Neșu Foundation, care "sprijină copiii cu dizabilități și boli cronice din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate."

Așadar, cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fiți alături de mine și, în loc să îmi faceți un cadou, să donați banii către acestă cauză. Chiar dacă suma pe care am menționat-o acolo va fi atinsă, veți putea dona în continuare.


Împreună suntem mai buni!

PS 1: Pentru mai multe detalii despre activitățile fundației, puteți să accesați site-ul mihainesufoundation.com sau pagina de Facebook Mihai Nesu Foundation.

PS 2: Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități șneuromotorii din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. 

Fundaţia Mihai Neşu a deschis Centrul de recuperare şi recreere pentru copii cu afecţiuni neuromotorii Sfantul Nectarie în Oradea. 

In cadrul centrului de recuperare 100 de copii cu dizabilitati fac in prezent terapii precum hidroterapie, kinetoterapie, psihopedagogie speciala, echitatie, Therasuit in regim caritabil. Pe langa acestia alti 60 de copii au mai urmat terapiile fundatiei in perioada 2015-2018

Copiii au varste cuprinse intre 2-14 ani si diagnostice precum paralizie cerebrala, autism, sindrom Down, sindrom Angel Man, Sindrom Cri du Chat. Centrul are 9 terapeuti specialisti (kinetoterapeuti, psihopedagog) si alti 5 angajati pe partea adminstrativa. Cheltuilelile lunare ale centrului ajung la 12 000 euro si continuarea terapiilor copiilor are mare nevoie de sustinerea oamenilor din tara. Progresele copiilor care fac terapii constant, pe lunga durata sunt vizibile: acestia invata sa stea in picioare, sa se tarasca, sa mearga in patrupedie, in picioare, cu cadru sau de manuta, invata primele cuvinte, sa inoate, sa isi tina echilibrul- sunt progrese pentru care se lucreaza zilnic si care usureaza viata parintilor, care au copii cu dizabilitati si mai ales viata copiilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

14 Donații

Anonymous

10 RON
La multi ani fericiti si impliniti! :)
10 Oct 2019

Roxana

25 RON
La multi ani!!! :D
09 Oct 2019
La multi ani cu sanatate - Andreea, ca e mai buna decat toate! De sanatate sa aiba parte si acesti minunati copii :)!! Cu tot dragul, Echipa Ascom Cluj
04 Oct 2019

Anonymous

50 RON
03 Oct 2019

Anonymous

10 RON
30 Sep 2019

Anonymous

30 RON
.-_-.
30 Sep 2019
La multi ani!
27 Sep 2019
La multi ani! Zile insorite si minunate.
26 Sep 2019
La multi ani, Andreea!!!
26 Sep 2019

Anonymous

10 RON
24 Sep 2019

Anonymous

30 RON
24 Sep 2019
La multi ani!
20 Sep 2019
la multi ani Andreea, sper sa ne revedem candva! imi place mult tot ceea ce ai devenit si ceea ce esti. imbratisari din Belgia.
19 Sep 2019
19 Sep 2019