Gabriela Minciuna - Fundația Mihai Neșu

Cel mai frumos cadou de Mos Crăciun

850 RON Donatii stranse
100% Complete
400 RON Target
4 Donatii

 

Salutare....

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să ne daruim cadourile de Craciun unei cauze nobile.

Cel mai frumos dar pe care ni-l puteti face este să fiti alături de noi și, în loc să ne faceti un cadou, să donati banii către acestă cauză. Stim ca schimbul de cadouri este funny dar anul acesta haideti sa fim alaturi de cei mai putin norocosi.

Împreună suntem mai buni!

Va multumim că sunteti alături de noi și, dacă va place ideea , puteti dărui și voi pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Mihai Neșu

Fundația Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități șneuromotorii din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. 

Centrul de recuperare și recreere pentru copii cu dizabilități neuromotorii Sfântul Nectarie

Fundaţia Mihai Neşu a deschis Centrul de recuperare şi recreere pentru copii cu afecţiuni neuromotorii Sfantul Nectarie în Oradea. 

In cadrul centrului de recuperare 100 de copii cu dizabilitati fac in prezent terapii precum hidroterapie, kinetoterapie, psihopedagogie speciala, echitatie, Therasuit in regim caritabil. Pe langa acestia alti 60 de copii au mai urmat terapiile fundatiei in perioada 2015-2018

Copiii au varste cuprinse intre 2-14 ani si diagnostice precum paralizie cerebrala, autism, sindrom Down, sindrom Angel Man, Sindrom Cri du Chat. Centrul are 9 terapeuti specialisti (kinetoterapeuti, psihopedagog) si alti 5 angajati pe partea adminstrativa. Cheltuilelile lunare ale centrului ajung la 12 000 euro si continuarea terapiilor copiilor are mare nevoie de sustinerea oamenilor din tara. Progresele copiilor care fac terapii constant, pe lunga durata sunt vizibile: acestia invata sa stea in picioare, sa se tarasca, sa mearga in patrupedie, in picioare, cu cadru sau de manuta, invata primele cuvinte, sa inoate, sa isi tina echilibrul- sunt progrese pentru care se lucreaza zilnic si care usureaza viata parintilor, care au copii cu dizabilitati si mai ales viata copiilor.

4 Donatii

pentrucopii

250 RON
28 Dec 2018
Sarbatori fericite !
25 Dec 2018
Crăciun fericit!!!
25 Dec 2018
La multi ani fericiti!!!
23 Dec 2018