Daniela B - Fundația Mihai Neșu

Dăruind vom dobândi!

803 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii

 

Dragi prieteni,

La aniversarea de anul acesta nu îmi mai doresc lucruri materiale, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că duc un trai decent. 12 decembrie din 2016 mă găsește tânjind după sănătate și fericire și, mai presus decât propria-mi fericire, este să îi fac și pe alții fericiți.

Știu că am mulți prieteni care mă iubesc, de aceea vă rog: nu-mi cumpărați cadouri, donați suma pe care ați fi alocat-o achiziționării unei atenții pentru mine, oricât de mică ar fi fost ea, pentru nevoile copiilor de la Centrul de recuperare și recreere pentru copii cu dizabilități neuromotorii „Sfântul Nectarie”, proiect al Mihai Neșu Foundation. 

În vremea când activam în Mihai Neșu Foundation, am avut bucuria de a combina două dintre marile mele pasiuni: fotbalul și facerea de bine.

Vă rog să susțineți activitatea acestei fundații, toate proiectele ei sunt născute din iubire pură!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Mihai Neșu

Fundația Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități șneuromotorii din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. 

Centrul de recuperare și recreere pentru copii cu dizabilități neuromotorii Sfântul Nectarie

Fundaţia Mihai Neşu a deschis Centrul de recuperare şi recreere pentru copii cu afecţiuni neuromotorii Sfantul Nectarie în Oradea. 

In cadrul centrului de recuperare 100 de copii cu dizabilitati fac in prezent terapii precum hidroterapie, kinetoterapie, psihopedagogie speciala, echitatie, Therasuit in regim caritabil. Pe langa acestia alti 60 de copii au mai urmat terapiile fundatiei in perioada 2015-2018

Copiii au varste cuprinse intre 2-14 ani si diagnostice precum paralizie cerebrala, autism, sindrom Down, sindrom Angel Man, Sindrom Cri du Chat. Centrul are 9 terapeuti specialisti (kinetoterapeuti, psihopedagog) si alti 5 angajati pe partea adminstrativa. Cheltuilelile lunare ale centrului ajung la 12 000 euro si continuarea terapiilor copiilor are mare nevoie de sustinerea oamenilor din tara. Progresele copiilor care fac terapii constant, pe lunga durata sunt vizibile: acestia invata sa stea in picioare, sa se tarasca, sa mearga in patrupedie, in picioare, cu cadru sau de manuta, invata primele cuvinte, sa inoate, sa isi tina echilibrul- sunt progrese pentru care se lucreaza zilnic si care usureaza viata parintilor, care au copii cu dizabilitati si mai ales viata copiilor.

Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Anonymous

303 RON
La multi ani!
24 Dec 2016

Colegii de munca

150 RON
24 Dec 2016

Daniela

200 RON
Bonurile cadou de Crăciun
16 Dec 2016
13 Dec 2016