Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Nicola-Ioana Matei Fundația Mihai Neșu

15% Complete
450 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Va invit sa donați fiecare in limita posibilităților pentru Fundația Mihai Neșu! 
Consider ca acesta este cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi. Nu uitați ca bănuții aceștia contribuie la zâmbetele celor in nevoie, așa ca haideți sa ne unim și sa facem un bine! Împreuna suntem mai buni!

Multumesc mult de tot!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități șneuromotorii din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. 

Video viitorul Complex de recuperare Sfantul Nectarie

Sunt mii de părinți în România care se întreabă ce se va întâmpla cu copiii lor cu dizabilități atunci când vor crește mari, când nu vor mai fi copii, când se vor transforma în tineri, când școala nu le va mai oferi un sistem de educație eficient și cu atât mai putin inclusiv, când ei totuși vor trai. Vor sta închiși o viață în spatele ferestrelor de bloc? Momentan asta este realitatea.

Copiii cu dizabilități nu au copilărie, însă noi îi putem ajuta să aibă viitor!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

25 Oct 2020

Anonymous

30 RON
22 Oct 2020

Anonymous

30 RON
21 Oct 2020
La mulți ani și felicitări pentru inițiativa .
21 Oct 2020

Anonymous

10 RON
La mulți ani sănătoși și felicitări pentru gestul tău!
21 Oct 2020

Anonymous

150 RON
Nimic fără Dumnezeu
21 Oct 2020
21 Oct 2020