Florica Bodog Fundația Mihai Neșu

Sumă strânsă
Target
Donații

Buna ziua , dragi prieteni. In acest an de ziua mea imi doresc sa urmez exemplul unui om minunat căruia Dumnezeu i-a dat multe, apoi i-a luat multe si el totusi a ales să fie bun si cu un suflet foarte mare. Bineinteles vorbesc despre Mihai Nesu. As vrea ca in acest an sa-i fac cadou ziua mea pentru ca el o va investi cu mult drag in centrul pentru copiii cu dizabilitati pe care îl va construi. Va rog sa ma ajutati donand pentru acest proiect (cu atat mai mult ca urmeaza si ziua lui Mihai). Va multumesc

în beneficiul

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

4 Donații

Anonymous

La multi ani mami!
18 Feb 2020
16 Feb 2020

Anonymous

Sa le dea Dumnezeu mai mult decat am putut eu!
14 Feb 2020