Pentru un copil cu dizabilități neuromotorii ședințele de kinetoterapie, terapie ocupațională şi logopedie sunt vitale atât pentru întreținere cât și pentru posibilitatea de a progresa.

Fundaţia Mihai Neşu a deschis în acest sens in iunie 2015 Centrul de recuperare şi recreere pentru copii cu afecţiuni neuromotorii Sfântul Nectarie în Oradea. Acesta este dedicat copiilor cu vârste între 2-14 ani, funcţionează în regim caritabil şi are capacitatea de 60 de locuri.

Momentan la centrul de recuperare vin zilnic in intervalul orar. 8.00-20.00 , 50 de copii care urmeaza pe termen lung sedintele de kinetoterapie, terapie ocupationala si/sau hidroterapie. Copiii, parintii acestora, terapeutii si sustinatorii au format impreuna comunitatea MNF, un fel de familie mai mare in care copiii si adultii se simt iubiti si se ajuta intre ei.

În prezent in cadrul Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilitati Sfantul Nectarie lucreaza 5 kinetoterapeuti, un terapeut ocupational, un asistent social, o doamna de servici si un manager si un asistent manager.

Rezultatele terapiilor se reflecta in primii pasi ai unui baietel la varsta de 5 ani, un copil care la 4 ani reuseste sa mearga in patrupedie si sa se ridice in picioare, o fetita care la 9 ani spune mama pentru prima oara, un baietel care la 3 ani invata sa isi tina capul sus si alte multe mici progrese . Speram ca in timp cu ajutorul vostru si al lui Dumnezeu sa putem mentiona rezultate din ce in ce mai mari.

Costurile lunare ale Centrului de recuperare ajung la suma de 25000 RON. Pentru ca micuții beneficiari să aibă parte în continuare de aceste terapii lunare și pentru ca Centrul să aducă performanța de care este nevoie în România avem nevoie de sprijinul tuturor.

Orice sumă donată este o șansă în plus la recuperare pentru fiecare copil.

Donatii:

5,768 RON

In beneficiul: Centrul de recuperare și recreere pentru copii cu dizabilități neuromotorii Sfântul Nectarie

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

2,573 RON

3,075 RON

Pagini fundraising

Daruieste-mi o fapta buna de ziua mea!

Daca te-as invita la ziua mea, ai veni? Daca ai veni, ce mi-ai aduce? Daruieste-mi o fapta buna de ziua mea! Nimic nu e mai frumos decât să împar

700 RON Suma

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,070 RON Suma