Transport adaptat pentru persoanele cu dizabilități

Proiectul Transport adaptat pentru persoanele cu dizabilități dăruiește celor imobilizați șansa de a revedea orașul în care trăiesc, de a participa la evenimentele importante din viața lor sau de a face o simplă ieșire în oraș, la teatru sau să-și viziteze prietenii.

Fundația Mihai Neșu dispune de un Mercedes Sprinter adaptat 8+1 locuri, de șofer și de un dispozitiv adaptat de urcare și coborâre scări. Acest proiect a fost inițiat și finanțat cu suma de 50000 euro de către Fundația Vodafone România, în urma aplicației Fundației Mihai Neșu la runda de finanțare Fondul pentru fapte bune.

Beneficiarii transportului achită pentru orice drum în Oradea și pe 15 km în imprejurimi o sumă de 10 lei, bani care sunt folosiți pentru achitarea salariului șoferului.

Pentru sustenabilitatea proiectului Fundația Mihai Neșu are nevoie de donatori inimoși care să strângă fonduri pentru combustibil și întreținerea automobilului.

Donatorii de libertate pentru persoanele cu dizabilități sunt invitați să contribuie la acest proiect, care aduce o schimbare majoră în viața persoanelor imobilizate.

Galantomi:

Donatii: