Taxi pentru persoanele cu dizabilități din Oradea

Proiectul Taxi își propune să ofere un serviciu de taximetrie pentru persoanele cu dizabilități. Acest lucru presupune o mașină adaptată cu rampă, alte utilități specifice și un șofer. Întrucât majoritatea persoanelor cu dizabilități sunt aproape imobilizate la domiciliu din cauza incapacității de a coborî de la etajele superioare ale blocului și a lipsei de sprijin, proiectul își propune să includă pe lângă șofer și o altă persoană care să îl ajute pe acesta să aducă persoana până în fața taxiului. Serviciul va avea tot echipamentul necesar transportării persoanelor cu dizabilități.

Fondurile strânse vor acoperi costurile achiziționării mașinii și achitării salariilor pentru cei doi angajați. Online, proiectul va pune la dispoziția susținătorilor serviciul Pay a taxi for somenone prin care vor putea susține în permanență serviciul de taxi și vor dărui celor imobilizați șansa de a revedea orașul în care trăiesc, de a participa la evenimentele importante din viața lor sau de a face o simplă ieșire în oraș, la teatru sau să-și viziteze prietenii.

Galantomi:

Donatii: